17 september 2019 19:30

Accommodatie

Onbekend

Gisteren stond de laatste test op het programma voor de start van de competitie. De selectie van John van Geenen trad in in Rijkevoort tegen vierdeklasser Toxandria.

DWSH kreeg veel kansen leidde innde rust met slechts 1-0. Dit doelpunt kwam op prachtige wijze tot stand met een schitterende afronding van Syb. Na de rust maakte Toxandria de gelijkmaker. Echter zette de uitploeg nog een keer aan en maakte Syb zijn tweede van de avond en zorgde Timo voor het slotakkoord. Een mooie afsluiting met een 1-3 overwinning.

Zondag wacht meteen de wedstrijd titelkandidaat nummer één: HBV Beers. Aftrap zondag 14.30 in Beers. #samenverder