Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

[Kliksport] 4H: Milsbeek maakt geen fout tegen Constantia, doelpunten festijn bij Juliana - HBV

tel. 0485-451640

De koploper in klasse 4H, Milsbeek, maakte geen fout in Wanroij. Het klopte gastheer Constantia met 1-3. In Sint Hubert kwamen DWSH’18 en VIOS’38 een 1-1 remise overeen. De meeste doelpunten vielen bij Juliana Mill tegen HBV. De opkrabbelende Millenaren wonnen met 5-4. Hekkensluiter Sambeek verloor kansloos met 2-0 bij SES.

VIOS’38 houdt DWSH’18 in toom
In Sint Hubert eindigde het treffen tussen DWSH’18 en VIOS’38 in een gelijkspel. De Beugenaren openden voortvarend en namen in de achtste minuut de leiding. Een kwartier voor tijd kwam de thuisploeg op 1-1.

Constantia – Milsbeek 1-3
Constantia bood koploper Milsbeek goed partij, maar verloor desondanks. “Het ging tegen elkaar op. We waren beurtelings de bovenliggende partij”, zegt verliezend coach Osama Arrogi. Milsbeek liep uit naar 0-2 via Pim Toepoel en Matti Scholten. Met verzorgd voetbal kwam Constantia via Milano van der Cruijssen terug tot 1-2. “De gelijkmaker hing in de lucht, maar Milsbeek liep uit naar 1-3.” Die Milsbeekse treffer kwam van invaller Daniël Janssen.

SES moeizaam voorbij Sambeek
ES bleef in Langenboom in het spoor van koploper Milsbeek. De nummer twee versloeg zoals vooraf verwacht hekkensluiter Sambeek. De overwinning kwam moeizaam tot stand. “We openden na acht minuten de score. Niek Nooijen was de maker. De tweede goals viel pas in de 88e minuut. Han Rijkers draaide een hoekschop in een keer binnen. Daarvoor had Sambeek net een kans gehad. Je zult zien dat zo’n bal er dan invalt.”

Jubilaris
De zege werd in Langenboom gevierd, naast het jubileum van captain Jari Lucassen (28). “Jari speelde zijn 251ste wedstrijd. SES huldigt alle spelers die 250 wedstrijden gespeeld hebben in het eerste elftal. Zij worden opgenomen in de Wall of Fame. Daar hoort Jari nu ook bij. Het was zeven jaar geleden dat de laatste jubilaris gehuldigd werd”, zegt trainer Robert van Mierlo.

Fouten- en doelpuntenfestival in Mill
Juliana Mill heeft de opgaande lijn doorgetrokken door een 5-4 overwinning op HBV uit Beers. Beide ploegen waren vrijgevig voor elkaar, terwijl de scheidsrechter met zachte hand regeerde. De leidsman zag zware overtredingen over het hoofd en bespaarde Beersenaren een rode kaart en of tweede geel. “Het was een foutenfestival. Het werd 5-4 maar het had ook 6-9 kunnen zijn”, vond HBV-trainer Luciën Roeffen. Opvallend was dat laagvlieger Juliana steeds aan de goede kant van de score bleef. Tot 3-3 kon HBV nog de schade herstellen. Daarna liep Juliana uit naar 5-3. Jeroen Bardoel bepaalde van elf meter de eindstand op 5-4. Voor Juliana scoorden achtereenvolgens Mail Veld, Jarna Schaap, Wes Verweijen (uit Onder19), Andy Veld en Luc van Tienen. HBV scoorde tegen via Moos Hendrix, Kevin Hendriks en Jeroen Bardoel (2).
“Het was een rare wedstrijd, maar we pakten weer drie punten”, zegt Juliana-trainer Tom van Dalen.

Achilles klopt Maasduinen
Achilles Reek had een helft nodig om MSH Maasduinen op de knieën te krijgen. De Limburgers leidden halverwege met 0-1 door een doelpunt van Thomas Creemers. Invallers Tim Verstegen en Bob Verhees gaven Achilles nieuwe impulsen. Trainer Jordy van Boxtel deed wat tactische aanpassingen en die hadden succes. Matthijn van de Steen kopte de gelijkmaker binnen en de winnende goal kwam van het hoofd van Bart Vissers. Achilles is door de overwinning nu vierde in 4H.