Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

ONSTOPBAAR DWSH'18 J017 ONGESLAGEN KAMPIOEN!

9 december 2023 16:45

Vandaag stond voor de jongens en meiden van DWSH'18 J017 de kampioenswedstrijd tegen de middenmoter UDI’19/CSU J017 op het programma. Op een nat sportpark De Binding in Wilbertoord had de thuisploeg genoeg aan een overwinning.

In de rust stond DWSH'18 met 2-0 voor. Dit resultaat zou voldoende zijn om het kampioenschap binnen te slepen. In de tweede helft verdubbelde de thuisploeg de score en bepaalde de ploeg van Jeroen Hol, Jen Manders en Heino Hendriks de eindstand op 4-0. Doelpunten kwamen vandaag van Jurre van de Ligt en uitblinker, met drie doelpunten, Mees van Sleeuwen.

De gehele 2e fase van de 4e klasse bleek dit team onverslaanbaar. Na zes wedstrijden kreeg deze ploeg slechts zes treffers tegen en maakte zij 36 doelpunten. Hoogtepunt was de 10-0 uitoverwinning op ST Constantia/Menos JO17. Ondanks de regen trotseerden de JO17 en hun staf de regen en maakte zij door Wilbertoord een rondrit.

Spelers, speelsters, trainers en leiders van DWSH'18 JO17 van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap. Kampioen ben je niet voor even, maar voor je hele leven!