Laatste jaar Koen van Berlicum bij DWSH’18 - sv DWSH'18

Sponsors

Laatste jaar Koen van Berlicum bij DWSH’18

12 oktober 2023 11:15


Voor het volgende seizoen moet DWSH’18 op zoek naar een nieuwe trainer. Koen van Berlicum heeft recentelijk aangegeven dat dit seizoen zijn laatste seizoen als hoofdtrainer zal zijn bij onze club. Koen is inmiddels al vijf jaar trainer bij de selectie van onze blauw-zwarten en volgde in 2021-2022 John van Geene op als hoofdtrainer.


'Na drie jaar is het gezond voor de ontwikkeling van dit jonge en vooral sterke team om een nieuwe trainer voor de groep te plaatsen om zo weer nieuwe impulsen te creëren. Ik geniet nog steeds iedere week van deze fantastische groep en we hebben veel bereikt samen. Dat maakt dat ik het ook belangrijk vindt om op een goede manier en op een goed moment afscheid te nemen. Bovendien, door vroegtijdig mijn besluit kenbaar te maken, kan de Technische Commissie tijdig op zoek naar een opvolger’, aldus Van Berlicum. ‘Zelf ga ik ontdekken welke clubs en kansen er op mijn pad gaan komen. Helemaal verlaten doe ik DWSH in ieder geval niet want ik blijf natuurlijk gewoon voetballen bij de veteranen’.

Het eerste seizoen van de nu 39-jarige Wilbertoorder begon meteen erg succesvol. Op een haar na werd, na een prachtig seizoenstoetje met het behalen van nacompetitie, promotie nipt misgelopen. In het daaropvolgende seizoen werd de ploeg met slechts vijf punten achterstand tweede achter kampioen FC Uden. Hierdoor bereikte DWSH’18 opnieuw de nacompetitie. Tegenstander was Olympia Boys uit Ommel. In deze wedstrijd laten de vaandeldragers geen spaan heel van de tegenstander (6-1 winst) en promoveren zij naar de vierde klasse. Daar mogen zij dit seizoen in vele derby’s de degens kruisen met onder andere Juliana, SES en Constantia.

DWSH’18 vindt het jammer, maar respecteert het besluit van Koen van Berlicum om na dit seizoen te stoppen als hoofdtrainer bij de blauw-zwarten. Na de onvergetelijke én historische promotie van vorig seizoen is de doelstelling voor het huidige seizoen handhaving in de 4e klasse. Het vaandelteam is met 7 punten uit 3 wedstrijden goed uit de startblokken gekomen en we hopen dat deze lijn verder doorgetrokken wordt dit seizoen.

We wensen Koen, de spelersgroep en staf veel succes bij het behalen van de beoogde doelstelling om zo op een mooie manier afscheid te kunnen nemen aan het eind van dit seizoen!

P1100122.JPG
_1120867.JPG_1120933.JPG
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!