Het seizoen gaat weer beginnen; denk aan de maairobots - sv DWSH'18

Sponsors

Het seizoen gaat weer beginnen; denk aan de maairobots

27 augustus 2023 20:00


Daar waar de senioren al een aantal weten aan het trainen zijn, beginnen ook aankomende week weer de trainingen voor onze jeugdafdeling. Dat betekent dat onze velden ook weer betreden gaan worden. Maar wat liggen onze velden er toch schitterend bij. Vlak, groen en vol gras! Perfecte omstandigheden om er weer een schitterend seizoen van te maken. Hulde aan onze onderhoudsteams. Vanuit hen hebben we ook nog een bericht ontvangen met betrekking tot onze maairobots.

Vanuit hen is de vraag gekomen om bij de start van de trainingen weer rekeningen te houden met de maairobots.

Goaltjes
Vooral gaat het om het terug zetten van de goals na de trainingen en wedstrijden.  Op Het Breexsel graag de goals terug zetten op de betegelde stukken. 

Voor locatie De Binding de goals terug zetten tussen de bomen tussen veld 1 en 2 en tussen veld 2 en 3. Achteraan op veld 3 moeten ze achter de lantaarnpalen. 
Zorg daarbij dat de goals ver genoeg naar achteren staan. (zie foto 1;foute plaats).
Graag de goals verder tussen de bomen zetten, zodat de robotmaaier er niet in gaat.

Maairoutes
De robotmaaier op De BInding heeft een route. Deze gaat tussen veld 1 en 2 door de opening. Graag hier geen goal voorzetten anders gaat de maaier hierin en kan hij er niet meer uit (zie foto 2). Op de laatste foto (foto 3) is de maairoute te zien. Hier dus graag geen goals of andere voorwerpen voor zetten.

Als we met elkaar hier rekening mee houden, dan hoeven onze veldmeesters niet zo vaak op meldingen af te gaan en houden we kosten ook in eigen hand.

goal_veld.jpggoal_veld_doorgang.jpg
plattegrond.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!