DWSH’18 neemt na 47 edities afscheid van toernooisponsor Juwelier en Optiek Verlinden - sv DWSH'18

Sponsors

DWSH’18 neemt na 47 edities afscheid van toernooisponsor Juwelier en Optiek Verlinden

28 december 2022 14:45


Dat Juwelier en Optiek Verlinden een begrip in de regio is, weten we allemaal. Maar wisten jullie ook dat Verlinden uit Sint Hubert maar liefst 47 edities hoofdsponsor en tevens naamgever was van het Verlinden Gouden Klok toernooi bij DWSH’18 en voorheen sc St. Hubert? Het toernooi vond elk jaar plaats in augustus tijdens de voorbereiding van verschillende clubs op het komende voetbalseizoen.

Eigenaar Geer Verlinden was elk jaar ook zelf aanwezig voor de prijsuitreiking. De laatste maal was dat in het voetbalseizoen 2018-2019. Dit was de laatste keer dat het voorbereidingstoernooi werd georganiseerd. Na afloop van deze editie reikte Geer aan SCMH uit Mariaheide als laatste toernooiwinnaar de beker uit.

Zaterdag 24 december was de laatste dag dat Geer en Marianne Verlinden hun zaak open hadden. Eerder hadden zij besloten hun levenswerk te stoppen. Vanuit het bestuur van DWSH’18 heeft François van de Weem een bloemetje langs gebracht om Geer en Marianne te bedanken voor al hun jaren van sponsoring en naamgeving van het voorbereidingstoernooi.

2018-08-18_28.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!