Datum

20 september 2020 14:30

Accommodatie

Onbekend

Zonder een aantal belangrijke sterkhouders trad DWSH'18 aan tegen titelkandidaat HBV. Voorgaand seizoen liep de ambitieuze Beerse ploeg zich twee keer stuk op de blauw-zwarten (gelijkspel en verlies).  Vandaag traden zij met enkele versterkingen aan om die ambities kracht bij te zetten. Na de prima bekerresultaten wilde DWSH’18 deze competitie met een goed gevoel starten.

Na vier minuten keek de thuisploeg al tegen een achterstand aan. De nieuwe spits van HBV liet het netje achter Geert Janssen bollen. Na dit slappe begin herpakte DWSH’18 zich, kreeg wat kansjes maar toch waren het de bezoekers die hun marge verdubbelde. Een voorzet werd zeven minuten voor rust binnengeschoten. Ruststand 0-2.

Tien minuten na rust is er de aansluitingstreffer voor DWSH’18. Een diepe bal van Jelle Willems valt tussen de verdediging en de Beerse keeper. Hij twijfelt en op dat moment tikte Rody van Abel de bal achter de keeper in het doel. Hierna kon DWSH’18 voetballend goed mee maar is het HBV-spits Jeroen Bardoel die met een schot en een penalty voor de eindstand zorgt. Zo verliest DWSH’18 de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen met 1-4 van titelkandidaat HBV.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen VCA op het programma. Zij wonnen vandaag In De Rips met 3-2 van Fiducia.