[Kliksport] 4H: SES wint derby in Mill, Milsbeek vroeg op rozen, Constantia is Achilles Reek de baas - sv DWSH'18

Sponsors

[Kliksport] 4H: SES wint derby in Mill, Milsbeek vroeg op rozen, Constantia is Achilles Reek de baas

SJO/SSA MSH Maasduinen 1 (zon)

2 - 2

sv DWSH'18 1 (zon)

Competitie

4e klasse H

Datum

5 november 2023 14:30

Scheidsrechter

W.P.C. van Oorschot

Accommodatie

Sportpark 't Eindpunt
Gochsedijk 87
5853AB
SIEBENGEWALD
tel. 0485-441335

De staartploegen in klasse 4H wachten nog altijd op de eerste punten. Sambeek werd al snel afgeserveerd in Milsbeek, Juliana Mill verloor de derby tegen SES. Achates pakkte het derde punt tegen VIOS’38 (0-0). Constantia gaf Achilles Reek een oorwassing. HBV- Vitesse’08 werd afgelast.

MSH Maasduinen en DWSH’18 in balans
Promovendus DWSH’18 behield in Siebengewald de ongeslagen status tegen MSH Maasduinen. Het werd 2-2. “We waren de eerste helft voortvaren gestart, maar kwamen door een ongelukkige goal met 1-0 (Gijs Creemers) achter”, zegt trainer Koen van Berlicum, Wout Jans en Sven Kuijpers de achterstand zag ombuigen. “We werden na rust onzorgvuldiger en konden de voorsprong niet vasthouden.” Daardoor kon Bart Seegers de gelijkmaker aantekenen. “We zijn blij met het ene punt”, besluit Van Berlicum.

Dubbelblank op De Niersvallei
In Ottersum speelden Achates en VIOS’38 gelijk. Er werd niet gescoord. VIOS-trainer vatte de wedstrijd kort samen. De eerste helft was voor Achates. Met over en weer kansen voor beide ploegen waren de beste mogelijkheden voor Achates. Na rust ging het gelijk met opnieuw kansen over en weer. Er werd niet gescoord.

Juliana onderuit tegen buurman
Dansende SES-spelers getuigden de vreugde in het Langenboomse kamp. Zelden zal de derby tussen Juliana Mill en buurman SES Langenboom zo gemakkelijk beslist zijn. “Weer een mooie 0-3 overwinning vandaag van ons tegen Juliana Mill. De beslissing viel al voor rust door doelpunten van Niek Nooijen (2) en Melvin van den Elzen. We begonnen deze wedstrijd met passie en strijd. Op de juiste momenten sloegen we toe. De tweede helft hoefden wij niet meer en de tegenstander kon niet al te veel inbrengen. Onze teamgeest in combinatie met de uitstekend keepende Jon de Klein zorgen voor deze overwinning”, blikte trainer Robert van Mierlo terug.

Constantia maakt gehakt van Achilles
Constantia-trainer Osama Arrogi was een meer dan tevreden mens na de eclatante 1-6 overwinning bij Achilles Reek. Na een vroege achterstand zorgde topscorer Milano van der Cruijssen er met drie treffers (twee voor de pauze) dat de Wanroijnaren op een 1-3 voorsprong kwamen. “We begonnen rustig, maar in de tweede helft hebben we gehakt van Achilles gemaakt. Rens Franken zorgde voor de 1-4, Huug Hendriks scoorde de vijfde goal en Milano van der Cruijssen maakte er met zijn vierde 1-6 van”, zegt trainer Arrogi. “We hebben ons beloond met goed voetbal. Daar hebben we de laatste weken keihard voor gewerkt.”
Verliezend coach Jordy van Boxtel reageerde: “We geven de goals kinderlijk weg. We hebben terecht verloren hoor, maar tegen 3-4 individuele fouten kun je niet op. Deze nederlaag moeten we accepteren en verwerken.”

Bliksemstart Milsbeek
Koploper Milsbeek verraste het thuispubliek met een flitsende start tegen Sambeek. Binnen twee minuten schoot Matthijs Tuijl de roodzwarten op een 2-0 voorsprong. Het publiek ging er eens goed voor zitten, maar zag dat Milsbeek de lijn niet doortrok. Kort voor rust was het Mitch Kramer die er 3-0 van maakte. Laagvlieger Sambeek scoorde tegen, maar Tuijl vergrootte de voorsprong naar 4-1. In de slotminuut werd het 5-1 door Roy Neijenhuis. Ondanks de winst was trainer Halil Toprak niet te spreken over het niveau van zijn ploeg. “We hebben dik gewonnen, maar ons spel was niet goed. De tegenstander wachtte ons op eigen helft op, en daar hadden we geen antwoord op.”

Uitslagen
Achates – VIOS’38 0-0
Achilles Reek – Constantia 1-6
HBV – Vitesse’08 afg.
MSH Maasduinen – DWSH’18 2-2
Juliana Mill – SES 0-3
Milsbeek – Sambeek 5-1

Stand
1. Milsbeek 6-14
2. Constantia 6-13
3. DWSH’18 6-12
4. SES Langenboom 5-11
5. HBV Beers 5-10
6. Achilles Reek 6-10
7. MSH Maasduinen 5-8
8. Vitesse’08 5-7
9. VIOS’38 6-5
10. Achates 6-3
11. Juliana Mill 6-0
12. Sambeek 6-0

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!