Kampweg 13
5469EX
ERP
tel. 0413-213573

Speelronde 4 leverde het eerste puntverlies op voor DWSH ‘18. Uit bij Keldonk werd het 1-0 waarmee Keldonk een gepaste revanche liet zien na de 9-0 oorwassing bij FC Uden. Odiliapeel en FC Uden wonnen wel.

FC Uden overleeft fysieke veldslag
Voor FC Uden verliep de 1e helft nog weinig opwindend. Elsendorp schuwde de duels niet, maar FC Uden was de betere ploeg en nam de 0-1 voorsprong via Stan van der Zanden. Na rust veranderde dit beeld niet en Elsendorp ging nog meer op het randje spelen aldus trainer Jeroen van Kampen van FC Uden. Het aantal gele kaarten dat uitgedeeld werd liep snel op naar 7 stuks. Invaller Krystian Wawrzyniak maakte de 1-2 en Marco van de Pol vergrootte de voorsprong voor FC Uden naar 1-3. Elsendorp gaf zich niet gewonnen en toen in een scrimmage de 2-3 viel werd het nog spannend in de laatste tien minuten. Er viel nog een rode kaart aan de zijde van Elsendorp, maar de 3 punten gingen naar FC Uden.

Keldonk bijt van zich af
Voor Keldonk is het een wisselvallig seizoen tot nu toe. Tegen Boerdonk en FC Uden ging de ploeg als een mak lammetje naar de slachtbank, maar de andere twee wedstrijden werd de winst gepakt door saamhorigheid en hard werken. Tegen DWSH ‘18 ging het spel op en neer maar slaagde Keldonk er wel in om de nul te houden. Leon van de Acker, aanvoerder en normaal centraal achterin de organisator was vandaag de doelman omdat Jeppe Kerkhof niet fit was. Door een tomeloze inzet van de gehele ploeg werd het geluk dat je in deze wedstrijden nodig hebt afgedwongen. Nadat een inzet van Villanueva nog werd gepareerd door de doelman was het in de 44e minuut Sami die raak prikte.
Keldonk had de kans op 2-0 maar ook DWSH ‘18 kreeg kansen.
In de tweede helft stond de paal een doelpunt van DWSH ‘18 in de weg. Zo bleef het 1-0 en verliest DWSH ‘18 de aansluiting met FC Uden en Odiliapeel.

Boerdonk en VCO delen de punten
In ‘t Oventje was Boerdonk als eerste trefzeker door Jordy Neuteboom: 0-1. Hierna nam VCO het over en bij rust was het 2-1 voor de thuisploeg. In de 2e helft kon Boerdonk de stand gelijktrekken via opnieuw Jordy Neuteboom. Johan Strouken was niet tevreden omdat zijn ploeg 2 keer paal en 2 keer lat raakte in de 2e helft maar ook realistisch: “De doelpunten moet je wel maken om te winnen.”

Odiliapeel heerst in De Rips
Fred Donkers en zijn Odiliapeel zijn “on fire” zoals dat heden ten dage heet. Uit bij Fiducia kwam de ploeg niet in de problemen en zegevierde met 1-2. Het tegendoelpunt viel pas in blessuretijd. Met een goede opbouw van achteruit wist Odiliapeel eenvoudig tot doelrijpe kansen te komen terwijl het zelf niets weggaf. Voor rust werd het 0-1 door Guus Manders.
Na rust besliste Mitchel van Roosmalen het duel door 0-2 te maken. Het enige verwijt dat Donkers zijn ploeg kon maken was dat er niet meer gescoord werd. Een klein foutje in blessuretijd maakte dat Fiducia nog 1-2 kon scoren door Roy van Hintum, maar dat was alleen voor de statistieken. Met 12 uit 4 houdt Odiliapeel gelijke tred met de buren van FC Uden.