Sponsors

Home

Nieuwe Coronamaatregelen (eind november)

27 november 13:45  Het kabinet kondigde afgelopen vrijdag tijdens de persconferentie onder meer aan dat er de komende drie weken na 17.00 uur niet gevoetbald mag worden op de amateurvelden. Geen wedstrijden, maar ook geen trainingen. meer »

264x gelezen

Laatste weekend om trainingspakken DWSH'18 te bestellen

26 november 19:45  Dit is het laatste weekend dat het clubtrainingspak van DWSH’18 te koop is via Albert Heijn Van der Ven in Mill. De prijs is inclusief bedrukking met het DWSH’18-logo en hoofdsponsor Luc en Bram van der Ven – Albert Heijn Mill. Bestel snel en zorg dat je niet te laat bent!meer »

91x gelezen

40e Winterloop geannuleerd

25 november 21:00  Door de corona-maatregelen hebben we helaas moeten besluiten om de 40e Winterloop van s.v. DWSH'18 op zondag 19 december 2021 niet door te laten gaan. Voor iedereen die zich heeft voor-ingeschreven, zullen verder geen kosten in rekening worden gebracht. meer »

65x gelezen

Pieten bezoeken jongste jeugd DWSH'18

25 november 20:15  Woensdag 24 november zijn de jongste jeugdleden van DWSH'18 verrast door de pieten. Nietsvermoedend begonnen de kinderen aan hun training, tot daar opeens twee zwarte pieten kwamen meedoen. Binnen de korste keren stonden de kinderen met lekker snoepgoed te voetballen. En die Pieten? Die deden gewoon lekker mee. Bedankt pieten voor jullie komst! meer »

69x gelezen

DWSH'18 JO12 de baas over jeugdcarnaval De Bokken!

24 november 14:15  Twee weken terug waren er al veel nieuwe prinsen van DWSH bij De Klotten en De Bokken. Afgelopen weekend bij het Jeugdprinsenbal in het Bokkenriek zijn de nieuwe jeugdheersers van De Bokken uitgekomen! meer »

88x gelezen

Uitslag Rabobank ClubSupport bekend!

17 november 13:00  Ook dit jaar konden leden van de Rabobank weer hun stem uitbrengen op hun vereniging. Ook dit jaar is er weer massaal op DWSH'18 gestemd. Als lid van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen kon u tijdens de Rabo ClubSupport campagne stemmen op verschillende verenigingen en stichtingen. Zo werd bepaald hoe Rabobank de kas zou verdelen.meer »

130x gelezen

Update corona-maatregelen DWSH'18

17 november 11:30  Het aantal besmettingen neemt razendsnel toe. Helaas is de overheid genoodzaakt om wederom heftige maatregelen in te stellen. De samenleving wordt weer hard geraakt en ook het amateurvoetbal. meer »

242x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!