Home - sv DWSH'18

Sponsors

Home

Peter van der Cruijsen Superbok 2023

15 januari 13:15  Tijdens de pronkzitting van De Bokken is op 13 januari gekozen tot Superbok 2023. De carnavalsvereniging wil haar waardering uitspreken aan alle mensen die iets willen betekenen voor de Sint Hubertse gemeenschap, deze gemeenschap is afhankelijk van zulke mensen. meer »

111x gelezen

DWSH'18 J013 ONGESLAGEN KAMPIOEN!

14 januari 15:00  Vandaag stond voor de jongens en meiden van DWSH'18 J013 de kampioenswedstrijd tegen de nummer drie Heijen J013 op het programma. Eind vorig jaar zou deze wedstrijd al gespeeld moeten zijn. Echter ging deze wedstrijd toen niet door. Op een kletsnat sportpark Het Breexsel in Sint Hubert had de thuisploeg genoeg aan een overwinning of gelijkspel. Zelfs bij verlies met één doelpunt verschil waren de blauw-zwarten kampioen.meer »

173x gelezen

Kampioenswedstrijd DWSH'18 JO13-1

14 januari 9:30  Vanmiddag speelt onze JO13 hun kampioenswedstrijd. Bij winst en gelijkspel is de nog ongeslagen koploper kampioen. Ook bij verlies kunnen de blauw-zwarten nog de (kinder)champagne ontkurken, maar dan mogen ze maar met één doelpunt verschil verliezen van de nummer 3 Heijen JO13-1.meer »

251x gelezen

UPDATE INDELING VRIJWILLIGERS #3 (6-1-2023)

6 januari 19:30  Als we de continuïteit van onze vereniging willen waarborgen, dienen er zo veel mogelijk mensen actief te worden als vrijwilliger. Het bestuur wil bereiken dat, door het draaien van vrijwilligersdiensten, de saamhorigheid, gezelligheid en binding met onze vereniging nog groter wordt. Met als belangrijkste doel dat de toekomst van DWSH’18 is gewaarborgd.meer »

305x gelezen

Nieuwsjaarsspeech voorzitter

31 december 14:30  Beste sportvrienden, Een nieuw jaar staat voor de deur. Altijd een goed moment om terug te blikken naar het huidige, aflopende jaar. Een jaar waar de promotie strijd met Sambeek er absoluut uitsprong. Zoals bekend ging deze jammer genoeg verloren maar wat was alles en iedereen die DWSH’18 een warm hart toe draagt, trots op onze vaandeldragers. Niet alleen op de knappe wederopstanding in Sambeek, de strijd die geleverd werd maar ook hoe met het verlies werd omgegaan; complimenten aan de selectie en hun staf ! Mooi om te zien dat ze ook in het huidige seizoen boven in de ranglijst terug te vinden zijn.meer »

194x gelezen

Nieuwsjaarsreceptie DWSH'18: 8 januari

28 december 15:00  Op zondag 8 januari 2023 houden wij onze nieuwsjaarsreceptie voor (oud)leden en partners, sponsoren, trainers, leiders, vrijwilligers en alle andere belangstellenden.meer »

112x gelezen

DWSH’18 neemt na 47 edities afscheid van toernooisponsor Juwelier en Optiek Verlinden

28 december 14:45  Dat Juwelier en Optiek Verlinden een begrip in de regio is, weten we allemaal. Maar wisten jullie ook dat Verlinden uit Sint Hubert maar liefst 47 edities hoofdsponsor en tevens naamgever was van het Verlinden Gouden Klok toernooi bij DWSH’18 en voorheen sc St. Hubert? Het toernooi vond elk jaar plaats in augustus tijdens de voorbereiding van verschillende clubs op het komende voetbalseizoen.meer »

238x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!