Opgeven busreis promotiewedstrijd - sv DWSH'18

Sponsors

Opgeven busreis promotiewedstrijd

15 april 2023 22:00


Nu DWSH'18 definitief de tweede plek heeft behaald (met nog een minimale kans op het kampioenschap), weten we dat onze vaandeldragers op zondag 11 juni in actie gaat komen, mits ze nog kampioen worden. De tegenstander zal komen uit de 5e klasse C en zal de één na hoogste periodekampioen zijn. De wedstrijd zal op neutraal terrein gespeeld worden, vaak tussen de accommodaties van de opponenten.

Eén wedstrijd: winst = promotie naar vierde klasse. Verlies = vijfde klasse

Om onze mannen te steunen, willen we vanuit het bestuur de animo polsen wie er met een touringcar naar dit duel willen. Hoeveel bussen moeten we regelen? De bus gaat rijden vanaf Wilbertoord omdat hier na de wedstrijd de kantine open is. Of voor een feestje of om samen terug te kijken op een fantastisch seizoen.

Via het onderstaande formulier kun je jouw interesse kenbaar maken.
Op dit moment is het nog niet zeker dat er daadwerkelijk ook bussen geregeld kunnen worden. Kosten zijn daarom ook nog niet bekend, maar een grove schatting is tussen de €10 á max €20 euro per persoon. Dit zal ook liggen aan hoeveel bussen we nodig hebben en hoe vol deze bussen zitten. Per bus kunnen 50 personen mee.

Geef je je via het onderstaande formulier op, sta je in ieder geval op de voorlopige lijst.
Inschrijven gaat op basis van chronologische aanmelding. Dit kan tot en met dinsdag 18 april. Hierna kunnen we bij de touringcarmaatschappij inventariseren naar de mogelijkheden. Je ontvangt  in april nog een bericht als je mee kunt in de bus met een betaalverzoek. Na deze betaling is jouw busreis pas definitief.

Mochten we nog plekken vrij hebben, zullen we dit weer kenbaar maken. 

https://www.dwsh18.nl/771/wwwdwsh18nl-busreis/

Bij vragen: pr@dwsh18.nl


Hopelijk kunnen we met veel supporters DWSH'18 aanmoedigen tijdens deze alles-of-niet-wedstrijd.

#SAMENVERDER!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!