Sponsors

Terugblik algemene ledenvergadering [belangrijke ledeninformatie]

11 oktober 2022 20:45


Donderdag 29 september vond de vijfde algemene ledenvergadering van DWSH’18 plaats. Ditmaal in de kantine van sportpark De Binding in Wilbertoord. Onder grote belangstelling van onze leden opende voorzitter Udo Kuijpers rond de klok van half negen de vergadering. Na een moment van stilte voor de dit jaar overleden leden werd er gestart met de agenda. Onder andere werden de contributieverhoging, begrotingen en het jaarverslag besproken en deze werden door de aanwezige leden goedgekeurd.

Contributie
De onderstaande contributiebedragen en energietoeslag zijn goedgekeurd door de leden tijdens de algemene ledenvergadering van 29 september 2022. Door de enorm gestegen kosten voor gas en elektriciteit, hebben we de begroting voor seizoen 2022/2023 niet rond gekregen. Als bestuur zijn we druk bezig met het zoeken naar energiebeperkende maatregelen, maar een maatregel zoals bijvoorbeeld ‘niet meer douchen’ na het trainen, vonden we (nog) te ver gaan. Daarom zien we ons genoodzaakt om tijdelijk een energietoeslag van €17,50 te vragen aan actieve leden. Uiteraard beëindigen we deze toeslag zodra de energiekosten weer terug of onder het niveau van 2021 zijn.

sitecontributie.jpg

Bijzondere regelingen DWSH'18
• Actief voetballende kaderleden krijgen €25 korting op hun contributie
• 75+leden krijgen 50% korting op hun contributie

Eind oktober zal de contributie voor dit seizoen worden geïnd. 


Afscheid bestuurs- en kaderleden
Tijdens de vergadering werd er afscheid genomen van bestuursleden Heidi Willems, Werner Vloet en Peter Cornelissen. Heidi neemt na twee periodes als bestuurslid afscheid maar blijft wel actief in verschillende commissies waaronder de evenementencommissie met natuurlijk het damestoernooi. Werner, die helaas verhinderd was deze avond, maar hij blijft actief als clubscheidsrechter. Peter Cornelissen werd benoemd tot lid van verdienste van de KNVB. Na zijn zilveren KNVB-speld in 2004 ontving Peter deze unieke onderscheiding (zie eerder bericht/site). Heidi, Werner en Peter bedankt voor jullie jarenlange inzet voor de besturen van De Willy’s, sc Sint Hubert en DWSH’18.

Tevens hebben we deze avond een aantal gestopte kaderleden in het zonnetje gezet die lange tijd actief betrokken zijn geweest bij onze vereniging(en). Ina van Aerts (24 jaar), Nelly van Daal (28 jaar), Dien Daverveld (45 jaar), Harald Geurts (16 jaar), Thea Janssen en Marian Jozephs (26 jaar), Marco Rutten (18 jaar), Toos van Tienen (27 jaar) en Jacqueline en Peter Litjens. Bedankt voor jullie hulp de afgelopen jaren.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!