Sponsors

Maatregelen corona!

6 november 2021 16:45Vanaf vandaag, zaterdag 6 november, gaan de corona regels in, die afgelopen week zijn goed gekeurd.

Concreet betekent dit het volgende:
- spelers (vanaf 18 jaar) hebben een corona toegangsbewijs nodig als zij naar binnen willen (kleedkamer, toilet, kantine)
- toeschouwers (vanaf 18 jaar) hebben een corona toegangsbewijs nodig als zij naar binnen willen (kantine (ook onder de overkapping) toilet). Ouders die rijden hebben ook een corona toegangsbewijs nodig als zij naar binnen willen. Er is geen corona toegangsbewijs nodig voor het afhalen van eten en drinken bij een afhaalpunt.
- voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn geldt dat zij geen coronatoegangs bewijs hoeven te tonen. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders en onderhoudsprofessionals

Voor de volledigheid: om het sportpark op te komen is dus geen corona toegangsbewijs nodig. Alleen als je maar binnen gaat (uitzondering en daargelaten).

Houd daarnaast natuurlijk de basisregels in acht (1,5 meter afstand (advies), handen wassen, thuis blijven bij klachten, etc).
Als je, als vrijwilligerstaak de corona toegangsbewijs controle wil doen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. We kunnen alle hulp goed gebruiken.

Mocht je vragen hebben, laat het ons weten.

Bestuur DWSH'18

 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!