Sponsors

Aandachtspunten kantine en parkeren

16 oktober 2021 9:30


Aanstaande zondag staat de seizoensopening op het programma.
Het Oktoberfest zal rond de klok van half 2 starten met muziek van DJ Silsation. Om half drie is de thuiswedstrijden tegen WHV.

Met betrekking tot de seizoensopening hebben wij een aantal aandachtspunten op een rij gezet

Parkeren
Afgelopen weken zijn de BOA's regelmatig op zondag langs geweest om het parkeerbeleid rondom Het Breexsel te controleren. Daarbij hebben zij ook aangegeven om geen waarschuwing uit te delen, maar direct boetes uit te delen. Dit betekent dat er aan de overzijde van het sportpark Het Breexsel geen auto's geparkeerd mogen worden in de berm. Dit geven de verkeersborden aan beide zijdes van de straat ook aan.

WIj vragen leden van DWSH'18 uit Sint Hubert als uit Wilbertoord en Mill om zo veel mogelijk op de fiets te komen. Mede dankzij materialen van de werkzaamheden is er minder ruimte om aan de kant van de kantine te parkeren. Mocht je toch met de auto komen, stem dan even met je teamgenoten af of je samen kunt rijden.

Bij Van Berkel (zie foto) zijn een x-aantal parkeerplekken die op zondag ook gebruikt mogen worden. Wanneer wij als leden die toch met de auto komen allereerst daar parkeren, zal onze parkeerplaats minder snel vol zijn. 

Controle QR-codes
Omdat onze kantine een horecagelegenheid is, zijn wij de aankomende periode verplicht om QR-codes te controleren.

Laat je een goede code zien, krijg je een stempel zodat je niet continu bij het naar binnengaan van de kantine je code hoeft te laten scannen. Dit geldt voor alle bezoekers van onze kantine. Spelers, supporters, leiders maar ook voor de bezoekende spelers en supporters. Een rood kruis of geen QR-code kunnen laten zien is geen toegang tot kantine. Mocht u zich niet willen vaccineren en wel de kantine willen betreden kunt u kiezen voor testen voor toegang. Deze testen zijn 24 uur geldig!

BIJ CORONA-GERELATEERDE KLACHTEN VRAGEN WIJ U OM THUIS TE BLIJVEN!

Omleidingen
Nog steeds is de N264 door Sint Hubert niet toegankelijk. Tot 5 december is de doorgaande weg dus afgesloten. Fietsers kunnen de gebruikelijke weg wel vervolgen. Voor verkeer met de auto zijn er andere routes beschikbaar richting Het Breexsel in Sint Hubert. Houdt met uw bezoek aan De Binding in Wilbertoord ook rekening met extra reistijd door de genoemde wegafsluitingen.
Spelers en supporters van WHV kunnen het beste de onderstaande route volgen om op het sportpark Het Breexsel in Sint Hubert te komen. Denk hier wel aan de parkeerafspraken!

Omleidingen_naar_sportpark_Het_Breexsel_vanaf_Wilbertoord-1.jpg

IMG-20211016-WA0000.jpg

345d1e2d-635a-4ba8-a58a-add11c6341a4.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!