Sponsors

Promotie voor Koen van Berlicum bij DWSH'18

2 april 2021 7:45


Afgelopen week heeft sv DWSH’18 een akkoord bereikt met Koen van Berlicum voor het hoofdtrainerschap voor het seizoen 21/22 én 22/23. Daarmee volgt hij John van Geenen op die na dit seizoen afscheid neemt als hoofdtrainer van DWSH’18.

John heeft enkele weken geleden helaas besloten te stoppen als hoofdtrainer. Waarschijnlijk is DWSH’18 zijn laatste klus als eindverantwoordelijke en kiest hij nu meer voor z’n gezin. Dit na tientallen jaren actief te zijn geweest in de voetballerij als speler bij onder andere TOP Oss en NEC en als trainer respectievelijke HBV en Overasseltse Boys. 

Opvolger Koen van Berlicum is al jaren betrokken bij DWSH’18 als trainer bij junioren en senioren (H2) en daarvoor al bij De Willy’s. Hier is hij onder andere drie jaar hoofdtrainer  geweest.  Met een contract voor twee jaar is er duidelijkheid voor de groep en spreekt het bestuur vertrouwen uit richting Koen voor de komende seizoenen.

Via deze weg willen wij John hartelijk bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren. Helaas twee seizoenen die door de corona-perikelen niet zijn afgelopen zoals we het hadden gehoopt. Dit ondanks twee prima seizoensopeningen met de blauw-zwarte vaandeldragers.

Tevens wensen wij Koen veel succes toe met deze uitdaging en zijn we positief gestemd dat de stijgende lijn die John met DWSH'18 ingezet heeft, verder wordt voortgezet.

 

WhatsApp_Image_2021-04-01_at_18.53.07.jpeg

Koen van Berlicum (links) poserend samen met voorzitter Udo Kuijpers op sportpark Het Breexsel.

koen_trainer.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!